Moi dix Mois Guitar 2

Wednesday, 2 January 2013

FOR SOMEONE...

Hye,
sihat tak? hee..harap awak sihat.. alamak,malu pulak..nak tulis ape lagi ek..

Photo

AWAK,selamat pergi PLKN.. b**** la jawab nyer..huhu.. takpe,saya tak kisah pon.
ehmm,terima kasih selama ni banyak bantu saya,ajar khat.. (tapi tak setanding awak pon)

 sabar mengajar saya,saya ni susah sikit nak serius..banyak main2 je kan..
banyak bagi nasihat dekat saya (saya akan ingat semua tu) ,banyak mengubah saya..(dari kurang baik ke baik ye) haha.. terima kasih sangat2..layan kerenah saya.. (saya tahu perangai saya entah ape2 tah kan.. ^_^).. buat saya gembira dan tergelak(sometimes) banyak bagi dorongan dekat saya,bgi semangat..
maaf kalau selalu kacau awak,buat awak tak focus belajar ke..<---(yang ni betul2 maaf)
terima kasih sanggup maafkan saya selama ni... jangan lupekan saya ye.. huhu ^_~
nothing~
saya minta maaf kalau banyak sakitkan hati awak,lukakan hati awak,banyak susahkan awak.. saya tahu,saya banyak susahkan awak..tapi awak tetap sabar.. awak baik dengan saya.. saya minta maaf sangat2..
ehmm,ingat kata2 saya kat awak (yang penting je la) hahh,lagi satu,saya takkan lari..don't worry ^_^ (sibuk cakap pasal lari2 hari tu kan..haha)
awak jaga diri,jaga hati,jaga perasaan (ingat tak..hehe..saje je) awak dah baik,jangan berubah pulak..
kekalkan diri awak yang sekarang dan kalau boleh jadi lebih terbaik lagi..insyaallah,bole~
saya sentiasa sokong awak.. all the best... pegang kata2 awak~ good luck dalam hidup..
teruskan mencapai cita2,jangan fikirkan perkara2 yang boleh menganggu awak..
jangan salah pilih kawan,kawan menjadi faktor utama untuk menilai sikap2 kita..
jangan fikir pasal saya..lambat lagi.. 7 tahun lagi..hak3.. saya akan jaga diri saya.. jangan risau..
hadapi dugaan dengan tabah dan sabar.. belajar bersungguh-sungguh.. jadi lah hamba allah yang sentiasa mengingati-NYA
kekasih-NYA.. sentiasalah memberi nasihat kepada saya.. saya masih banyak kekurangan lagi
sebagai seorang muslim.. saya mohon bantulah saya untuk menjadi yang terbaik.. :'(
saya takkan buat lagi apa yang saya dah buat dekat awak .. hati2 dan take care pegi plkn..
saya harap,kita akan berkawan sampai bile2..
insyaallah,kalau ada jodoh,kite akan berjumpe lagi..
walaupun jarak menjauhi, dan sabar menghitung hari...

bye2~ selamat tinggal... :'(

#bace yang awak tu,tukar jadi name taw...hehe..sorry,kalau berlebih sangat..dah tengok,bagitahu ye.. gud luck plkn#










5 comments:



  1. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف



    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers