Moi dix Mois Guitar 2

Saturday, 24 December 2011

19 TANDA LELAKI FEEL IN LOVE!!!

 
hahh,hari ni aq nak share skit pasal lelaki..korang(perempuan) mesty xtaw kan ape parasaan seorang lelaki terhadap korang??tak kire la best friend ke,baru kenal ke,kenal kat facebook ke(pastu jumpe)..hahh,cube korang tengok perangai dieorang macam mane time tu..adakah sama seperti di bawah..so,pepandai la korang (perempuan) memikirkan nye...so,layan je la... ^_^

(1) Mereka senyum kepada anda.(terlalu banyak senyuman yang diberikan)

(2) Mereka gelak dengan lawak jenaka anda. (walaupun lawak yang anda sampaikan sebenarnya tidak lawak)

(3) Mereka pertahankan anda daripada orang lain.

(4) Mereka bertanyakan soalan mengenai kehidupan anda. 

(5) Mereka merenung anda secara sembunyi.
(6) Mereka akan gagap apabila bercakap berhadapan dengan anda.
(7) Mereka gemar untuk menyebut nama anda.
(8) Mereka memanggil anda dengan nama gelaran yang manja.

(9) Mereka akan mengajak anda keluar. 

(10) Mereka akan menelefon atau mesej anda setiap hari.

(11) Mereka akan berperwatakan lebih matang dan menghormati orang lain apabila anda berada dihadapan mereka.
(12) Mereka akan memuji penampilan anda.
(13) Apabila mereka berusaha melakukan lawak jenaka, reaksi anda adalah yang pertama mereka akan lihat.
(14) Mereka sentiasa berusaha untuk bersama dengan anda seperti didalam kumpulan, kelas atau sebagainya.
(15) Mereka bertanyakan rakan anda soalan mengenai diri anda.

(16) Mereka bertanyakan pandangan anda mengenai lelaki lain.
(17) Mereka meminta nasihat anda mengenai wanita lain. 

(18) Mereka mengingati semua perkara mengenai diri anda.
(19) Mereka berjenaka untuk mengetahui status diri anda yang sebenar.

~tapi ingat,bercinta lah mengikut jalan allah dengan bercinta selepas kahwin~
entri diambil dari page facebook nih...

2 comments:

  1. perempuan x gitu jugak yer..??hahah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...ye x ye jugak kn..perempuan die lain skit..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers